Welcome to Princeland Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu
Welcome to Princeland Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu Steam'de oldukça iyi değerlendirmelere sahip olan Welcome to Princeland kısa süreliğine ücretsiz olarak sunuluyor.

Welcome to Princeland Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu Steam’de oldukça iyi değerlendirmelere sahip olan Welcome to Princeland kısa süreliğine ücretsiz olarak sunuluyor.

Oyun, iki Türk oyun yapımcısı arkadaş tarafından geliştiriliyor, isimleri Serhat Yücekaya ve Eren Aydın. Oyunun Steam’de yayınlandığı tarih 9 Kasım 2018. Steam satış fiyatı ise kocaman bir açık dünya için gayet makul.

Welcome to Princeland Oyunun Konusu?

Welcome to Princeland Oyunu Princeland isimli bir distopyada geçiyor, burası sınırsız ilaç deneyleri yapılan bir çöplük. Başımızda halka sürekli zulüm eden kötü kalpli bir Prens var. insanların üzerinde deneyler yapıyor, prototipler üretiyor. Abartılı vergi oranları (%800) ile fakir halk sürekli fakirleşmeye devam ediyor ve herkes bundan mutsuz.

Oyun içerisinde karakterini geliştirmeye devam ederken Prens’i arayıp yok etmemiz gerekiyor. Saklandığı sığınakları yağmalayıp her yerde onu aramalayız. Bunu yaparken ister arkadaşımızla birlikte, (16 kişiye kadar) ister tek başımıza olabiliriz. Kendini geliştir, seviye atla, yeni silahlar edin, istediğin araba ve ekipmanı al. En sevdiğin silahı geliştir ve daha fazla vuruş gücüyle daha fazla katliam yap.

Prensi arayıp yok etmeden de istediğin gibi gezip seviye atlamaya devam edebilirsin, fakat Prens’i öldürürsen vergi oranları düşer ve sahip olmak istediğin silah, araba, ekipman , yiyecek gibi şeyleri çok daha ucuza alabilirsin.

Welcome to Princeland OyunundanTüyolar:

  • Prensi öldürdükten sonra 10 dakikalığına vergiler kaldırılıyor. Bu arada bir köye gidip bolca vergisiz silah, araç stoğu yapmanızı öneririm. Sonrasında tekrar yeni bir sahte prens geliyor ve vergiler yeniden yükseliyor.
  • Sığınaklara girmek için önce etrafta zombi ve uzaylı öldürün. Sonra kapısı açılacak ve içeri girip prensi arayabileceksiniz. Fakat içeride güçlü robot askerler var, bu sebeple önden bir ayı yada kurt yollamanız iyi olur.
  • Haritada hazineleri bulmaya bakın. Hazinelerden çok iyi silahlar çıkabiliyor.
  • Kamyon görevlerini yaparsanız 50 bin dolar gibi paralar veriyor fakat araca hasar verirseniz araç yarı yolda patlıyor. Bu sebeple bu görevlere girerseniz dikkatli olun.

Oyunun grafikleri çok iyi, oynanış ve hikaye gayet güzel. Oyunda bir sürü silah, bir sürü düşman var ve tıpkı GTA gibi araç da kullanabiliyoruz.

Oyunda harika bir harita, harika bir ortam var. Geliştiriciler bu harita üzerine farklı modlar geliştirebilirler. Örneğin Battle Royale modu yapılabilir. Botlarla veya arkadaşlarla Team Deathmatch modu yapılabilir. Ormanın içinde düşmanları bulup avlayabiliriz. Neden olmasın? Altyapı çok güzel.

Oyunun Steam bağlantısını hemen aşağıda bulabilirsiniz ve oyunun tanıtım videosunu da yine aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Welcome to Princeland Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

Steam kütüphanemize oyunlar eklemeyi hepimiz seviyoruz ancak bu kez sunulan oyun Steam üzerinden değil, direkt olarak indirme linkiyle verildi. Siz de oyunun tek kişilik deneyimini sonuna kadar hissedip sonrasında çok oyunculu deneyim için bu iki yerli yapımcıya destek olabilirsiniz.

Oyunu hem Mac hem de Windows için indirmek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. Oyunun tek kişilik modunu beğenirseniz de destek olmak için buraya tıklayarak Steam sayfasına uğrayabilirsiniz.

Welcome to Princeland Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz