Son vakitlerin en hoş ve en başarılı indie oyunlarından biri olan, olağanüstü roguelike Vampire Survivors’ın bir Directer’s Cut versiyonu varmış fakat bu versiyonu oyunun geliştiricisi Poncle haricinde kimse görmemiş. Ta ki şimdiye kadar.
Twitter’da LaurakBuzz’un paylaştığı görseller ve görüntü, oyunun bu Directer’s Cut versiyonunu oynama imkanı bulduğunu gösteriyor. Bu versiyon, Poncle’ın oyunun co-op modunu göstermek için düzenlediği özel bir aktiflikte oynatılmış. Laura bu versiyonun bildiğimiz oyundan bir oldukça farklı olduğunu söylerken Poncle dışında bu versiyonu oynayan tek kişi olduğunu sandığını da belirtmiş.
Laura’nın paylaştığı ekran manzaralarında ve görüntüde daha evvel görmediğimiz birtakım karakterler görüyoruz, bunlar ortasında Joe isminde kanatlı bir melek de var. Zati Laura da bu karakteri seçerek oynuyor görüntüde. Ayrıyeten Spazie?, The Coop ve Whiteout isminde yeni haritalar da göze çarpıyor. The Coop haritasının açıklamasında 300 tavuğun bir ortada olduğu bilgisi de verilmiş 🙂
Yalnız şöyle de bir ayrıntı var, başlıkta yanılgılı yazmış diye düşünmeyin diye sona sakladım 🙂 Ana ekranda bu versiyonun ismi Directer’s Cut olarak görünüyor, bu da oyundaki Directer karakterine bir atıf. Versiyon numarası ise 6.6.666 olarak seçilmiş.
Vampire Survivors’ın bu versiyonunun günün birinde oyuncularla paylaşılıp paylaşılmayacağı ise muhakkak değil.