Dota 2 Yeni başlayanlar için en iyi kahramanlar
Dota 2 Yeni başlayanlar için kullanılması gereken en iyi karakterler. Yeni başlayanlar için en iyi Dota 2 kahramanlarına rehberimiz olan Master Valve’ın MOBA’sı.

Dota 2 Yeni başlayanlar için kullanılması gereken en iyi karakterler. Yeni başlayanlar için en iyi Dota 2 kahramanlarına rehberimiz olan Master Valve’ın MOBA’sı.

Dota 2 En iyi Kahramanlar

Yeni başlayanlar için en iyi Dota 2 kahramanları nelerdir? Dota 2’de yazı yazarken 115 kahraman var, hepsi kendilerine göre çekici ve heyecan verici. Ancak, takımınız için doğru olanı veya bunların doğru kombinasyonunu seçmek, genellikle kazanma ve kaybetme arasındaki veya en azından mücadele etme ve seyir etme arasındaki fark olabilir. Bir başlangıç ​​olarak, bu Dota 2’yi, özellikle oyunun size sunduğu rehberlik eksikliği göz önüne alındığında inanılmaz derecede zorlaştırabilir.

Tüm kahramanlar savaşta çok özel bir rol oynar. Bazıları bazen aynı oyunda bile olsa birden çok rolde oynayabilir. Dota 2’de başarılı olmak için bu rollerin ne olduğunu ve birbirleriyle nasıl etkileşime girdiklerini anlamak önemlidir. Ancak bir kahramanın rolünün onları nasıl oynadığınızı ve satın aldığınız eşyaları nasıl bilgilendirdiğini bilmesi gerektiğinin fark edilmesi de aynı derecede önemlidir.

Bu temel bilgileri bir kafa karıştırıcı buluyorsanız endişelenmeyin: oynamaya başladığımız zaman da öyleydik. Ancak şimdi harika bir ekibin arkasındaki stratejileri öğrendik, doğru karakteri seçmenize yardımcı olacak ve beş oyunculu takımdaki konumlarını anlayabilmeniz için size önerilerde bulunabiliriz.

En iyi karakterler:

Sniper | Sven | Viper | Phantom Assassin | Ogre Magi | Luna | Crystal Maiden | Axe

İlk kez oynuyorsanız, bir kahraman seçmeden önce bilmeniz gereken tüm temel bilgileri açıklayan Dota 2 rehberini nasıl oynayacağımızı okumakta fayda var. Temel fikirleri bildiğinizde, hangi rolü oynamak istediğinizi anlamanın zamanı geldi.

Carry

Bir ekibin zarar veren çekirdeği olan taşıma, genellikle oynaması en önemli ve genel olarak zor bir rol olarak görülür.

Support

Desteğin rolü oyunun başındaki oyuna yardımcı olmak ve korumak, ayrıca ekibin sıkıntı yaşamadan güvenle dolaşmak için harita üzerinde yeterli vizyona sahip olmasını sağlamaktır.

Jungler

Erken oyun tamamen altın çiftçiliği ile ilgilidir ve şeritlerin arasındaki boşluğun çoğunu oluşturan, ormana dağılmış çeşitli sürüngenlerin soğuk, ölü ellerinden ödüllendirilecek orduları vardır. Bu sürünmeler düzenli aralıklarla yeniden canlandığından ve şeritlerde olması gereken sınırlı çiftçilik olduğundan, bir ekip bazen yalnızca orman sürünenlerini toplayabilen bir ormancı seçecektir.

Solo

Her takımın yalnız bir kahraman tarafından işgal edilen en az bir şeridi olması gerekir. Bir takımın bir ormancı varsa, büyük olasılıkla solo giden iki kahraman olacak. Bu nedenle, tek bir rol olarak konuşmak zordur, bu yüzden iki alt role ayrılmıştır.

  • Solo Mid kahramanlar orta şeridi işgal eder. Muhalif ortadaki kuleler arasındaki boşluk oldukça kısa olduğu için, bu kahramanların herhangi bir sızıntıdan kaçma konusunda çok fazla endişelenmelerine gerek yok ve çoğunlukla çiftlikler ve sürüngenler üzerinde ticaret yapmaya odaklanacaklar.
  • Solo Off-Lane kahramanlar oynamak için en zor ve sinir bozucu kahramanlar olma eğilimindedir. Off-lanerler genellikle çok fazla hıza sahiptir ve oyun öncesi yetenekleri hızlı sprintler, güvenlik açığı veya kısa mesafelerde ışınlanma gibi kaçış mekaniği olma eğilimindedir.

Önemli Notlar:

Kahramanınız her seviye atladığında, seviye atlamanız için bir yetenek veya ‘kahraman yetenek’ seçmenize izin verilir. Bu yeteneklerin ne yaptığını ve hangilerinin en faydalı olduğunu bilmek, iyi bir erken oyuna sahip olmanın anahtarı olabilir. Dota 2’de üç özellik vardır: kuvvet, çeviklik ve zeka. Bunların her biri, kahramanınızın HP (güç), mana (zeka) ve saldırı hızı (çeviklik) gibi belirli yönlerini yönetir. Bununla birlikte, bir kahramanın hasar çıktısı, kahramandan kahramana farklılık gösteren ‘birincil özellikleri’ ile belirlenir. Seçim yapılırsa, güçlendirmeye odaklanmanız gereken özellik budur. Bu normalde eşya satın alarak elde edilir, ancak hangi eşyaları satın almalısınız? Hangi yetenekleri seçmelisin?

Bir destek kahramanı seçerek başlamak genellikle kolaydır ve gerçekten de ilk oyunuzsa, ilk önce bir destek denemenizi tavsiye ederiz. Bunun nedeni Dota 2’de altın elde etmenin zor olması ve desteklerin yararlı olması için çok fazla altının güvenmemesidir. Diğer belki de daha deneyimli oyunculara yardımcı olurken oyun hakkında bir fikir edinebilirsiniz. Oyunda daha deneyimli olana kadar jungling denemek tavsiye edilmez. Sizi korumak için cana yakın bir sürünme veya kule olmadığından ve sık sık kendinizi gizemli düşman kahramanları tarafından öldürüldüğünü ve öldürüldüğünü göreceğinden, ormancılık çok zor olabilir. Bu nedenle, yeni başlayanlar için uygun olan sadece bir ormancı önerdik.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz