Apex Legends karakterleri ve yetenekleri hakkında rehber
Apex Legends karakterleri ve yetenekleri hakkında rehber. Apex Legends diğer savaş oyunlarına nazaran, oyun içi karakterlerin kullanılma şekli benzersiz şekilde göz kamaştırıcı.

Apex Legends karakterleri ve yetenekleri hakkında rehber

Apex Legends karakterleri diğer savaş oyunlarına nazaran, oyun içi karakterlerin kullanılma şekli benzersiz şekilde göz kamaştırıcı.

Geleneksel battle royale oyunlarında, oyuncuların oynamak istedikleri karakterler genellikle oyunun ciddi yönleridir ve gerçek bir fark yaratmazlar.

Bununla birlikte, Apex Legends karakterleri, birbirlerinin yetenek setlerini tamamlayan ve takım çalışmasını çok daha önemli kılan benzersiz özelliklere sahiptir.

Toplamda sekiz karakter var, bunlardan altı tanesi hemen oyuncuların erişimine açıkken, ikisi de oyunu oynayarak ya da satın alarak açmaları gerekiyor.

  • Bloodhound
  • Gibraltar
  • Lifeline
  • Wraith
  • Pathfinder
  • Bangalore
  • Mirage (kilitli)
  • Caustic (kilitli)

Bu Efsaneler ana oyun tarzlarına ve amaçlarına göre değişebilir, çünkü bazıları büyük taarruz potansiyeline sahiptir, diğerleri takım için savunucu bir varlıktır ve birkaçı takım arkadaşları için ana destek kaynağıdır.

Bloodhound

  • Taktiksel Yetenek – Eye of the Allfather: Önünüzdeki yapılardaki gizli düşmanları, tuzakları ve ipuçlarını kısaca gösterir.
  • Pasif Yetenek – Tracker: Düşmanlarının geride bıraktığı parçaları görür.
  • Üstün Yetenek – Beast of the Hunt: Daha hızlı hareket etmenizi ve avınızı vurgulamanızı sağlayan duyularınızı geliştirir.
Apex Legends Bloodhound Karakteri
Apex Legends Bloodhound Karakteri

Gibraltar

  • Taktiksel Yetenek – Dome of Protection: 15 saniye boyunca saldırıları engelleyen kubbe kalkanı indirir.
  • Pasif Yetenek – Gun Shield: Manzaraları aşağı çekmek, gelen yangını engelleyen bir silah kalkanı yerleştirir.
  • Üstün Yetenek – Defensive Bombardment: Konsantre bir harç saldırısını işaretli bir pozisyonda arayın.
Apex Legends Gibraltar Karakteri
Apex Legends Gibraltar Karakteri

Lifeline

  • Taktiksel Yetenek – D.O.C. Heal Drone: Yakındaki ekip arkadaşlarınızı zaman içinde otomatik olarak iyileştirmek için Şefkat Drone’unuzu arayın.
  • Pasif Yetenek – Combat Medic: Canlandırmak, bir kalkan duvarı tarafından korunurken takım arkadaşlarını daha hızlı canlandırır. İyileştirici maddeler %25 daha hızlı kullanılır.
  • Üstün Yetenek – Care Package: Yüksek kalitede savunma teçhizatı ile dolu bir bırakma kapsülünü arayın.
Apex Legends Lifeline Karakteri
Apex Legends Lifeline Karakteri

Wraith

  • Taktiksel Yetenek – Into the Void: Portal güvenliği sayesinde hızlıca yeniden konumlandırın, tüm hasarları önleyin.
  • Pasif Yetenek – Voices from the Void: Tehlike yaklaştığında bir ses sizi uyarır. Söyleyebileceğin kadarıyla senin tarafında.
  • Üstün Yetenek – Dimensional Rift: Tüm ekipleri kullanabilmeleri için iki lokasyonu 60 saniye boyunca portallarla birleştirin.
Apex Legends Wraith Karakteri
Apex Legends Wraith Karakteri

Pathfinder

  • Taktiksel Yetenek – Grappling Hook: Ulaşılamayan yerlere çabucak ulaşmak için kıskaç.
  • Pasif Yetenek – Insider Knowledge: Yüzüğün bir sonraki yerini ortaya çıkarmak için bir anket işaretçisi tarayın.
  • Üstün Yetenek – Zipline Gun: Herkesin kullanması için bir zipline yarat.
Apex Legends Pathfinder Karakteri
Apex Legends Pathfinder Karakteri

Bangalore

  • Taktiksel Yetenek – Smoke Launcher: Çarpma anında duman duvarına patlayan yüksek hızlı duman kabını ateşleyin.
  • Pasif Yetenek – Double Time: Sürat koşusu yaparken ateş almamak, kısa bir süre için daha hızlı hareket etmenizi sağlar.
  • Üstün Yetenek – Rolling Thunder: Arazi boyunca yavaşça sürünen bir topçu saldırısı çağrısı yapın.
Apex Legends Bangalore Karakteri
Apex Legends Bangalore Karakteri

Mirage

  • Taktiksel Yetenek – Psyche Out: Düşmanı karıştırmak için holografik bir tuzak yaratın.
  • Pasif Yetenek – Encore!: Düşürdüğünde otomatik olarak bir yem yüzünü düşür ve pelerini beş saniye boyunca kapat.
  • Üstün Yetenek – Vanishing Act: Pelerin çekerken düşmanların dikkatini dağıtmak için bir tuzak ekibi dağıtın.
Apex Legends Mirage Karakteri
Apex Legends Mirage Karakteri

Caustic

  • Taktiksel Yetenek – Nox Gas Trap: Düşmanlar tarafından vurulduğunda veya tetiklendiğinde ölümcül Nox gazı salgılayan bidonlar.
  • Pasif Yetenek – Nox Vision: Düşmanları gazınız üzerinden görmenizi sağlar.
  • Üstün Yetenek – Nox Gas Grenade: Nox gazında geniş bir alanı örter.
Apex Legends Caustic Karakteri
Apex Legends Caustic Karakteri

Apex Legends karakterleri hakkındaki makalemizin sonuna geldik. İçeriklerimizi keyifle okuduğunuz için teşekkür ederiz.

Apex Legends gelişimi hakkında önerimizi okumak için ‘Apex Legends Gelişimi Hakkında 5 Öneri‘ adlı makalemizi kontrol edebilirsiniz.

Apex Legends ile ilgili daha fazla bilgi edinmek için sitemizi takip etmeyi unutmayın. Yorum olarak bir sonraki yapmamızı istediğiniz makale önerilerinde bulunabilirsiniz.

Apex Legends İndir

Apex Legends karakterleri ve yetenekleri hakkında rehber

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz